Λοιπές Εκδηλώσεις – Δράσεις

 

Δημιουργική Απασχόληση παιδιών

Στα πλαίσια των δράσεων της Αδελφότητας, πραγματοποιούνται

εκπαιδευτικές δράσεις  με την βοήθεια εθελοντών εκπαιδευτικών αλλά και μελών για τα παιδιά του χωριού  καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.


Δημιουργία Δανειστικής Βιβλιοθήκης

Η δανειστική βιβλιοθήκη της Αδελφότητας λειτουργεί κατά τους θερινούς μήνες , συγκεκριμένα από τα μέσα  Ιουνίου  μέχρι τέλη Αυγούστου σε καθημερινή βάση με τη βοήθεια εθελοντών. Αποτελείται από βιβλία που ανήκουν στην Αδελφότητα καθώς και από βιβλία που έχουν προσφέρει τα μέλη της.  Η θεματολογία είναι ποικίλη  και εμπλουτίζεται διαρκώς.


 Εκδηλώσεις – Παρελάσεις

Η  Αδελφότητας συμμετέχει με αντιπροσωπευτικό τμήμα  του χορευτικού ( παιδικό και ενηλίκων)  σε διάφορες εκδηλώσεις  αλλά και στις παρελάσεις για τις Εθνικές Επετείους .


Διάνοιξη Παλιών Μονοπατιών

Στα πλαίσια των δράσεων της η Φ.Α.Τ.Α. προχώρησε στον καθαρισμό και την διάνοιξη του παλιού μονοπατιού που οδηγεί από τον οικισμό στο ξωκλήσι της Αγίας Μαρίνας. Το μονοπάτι παλιά αποτελούσε τον μοναδικό τρόπο πρόσβασης. Την δεκαετία του 80, με την διάνοιξη δασικού δρόμου προς τα μαντριά το μονοπάτι σταδιακά   εγκαταλείφθηκε . Πλέον είναι προσβάσιμο τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες.


 

Παιδική Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση

Η Φ.Α.Τ.Α. διοργανώνει , για τα  νεαρά κυρίως μέλη και τους φίλους της Αδελφότητας , Χριστουγεννιάτικη γιορτή  με  δρώμενα και κατασκευές  ανάλογα της εποχής.